‘Türkiye’nin Maarif Davası’ AKM’de

Büyükşehir Kültür Sanat Etkinlikleri, 17 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek ‘Nurettin Topçu ve Türkiye’nin Maarif Davası’ konferansı ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri, 17 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek ‘Nurettin Topçu ve Türkiye’nin Maarif Davası’ konferansı ile devam edecek.

Prof. Dr. İsmail Kara’nın konuşmacı olarak katılacağı konferans 17 Aralık Pazartesi günü saat 19.00’da AKM’de gerçekleşecek. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “‘Nurettin Topçu ve Türkiye’nin Maarif Davası’ isimli konferans etkinliğimize tüm kültür sanat dostları davetlidir” denildi.

16 Ara 2018 - 13:15 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.