Türk Kızılay’ı yaşlıları sevindirdi

Güzel havayı fırsata çeviren, Sakarya Kızılay Şube Müdürlüğü ekibi, Türkiye’nin çeşitli illerinden Akçakoca Kızılay Huzurevinde yaşayan, koça çınarlar için piknik düzenleyerek, onlara güzel bir gün yaşattı.

Kızılay Huzur evi sakinleri için Adapazarı poyrazlar gölü, göl evinde piknik verdi.

Sakarya Türk Kızılay şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte Akçakoca Türk Kızılay Huzurevinde kalan 25 koça çınarlar çiftetelli oynayarak gönüllerince eğlendiler. Huzur evi sakinleri Kızılay yetkilileriyle beraber Poyrazlar gölü kenarında trene binerek gezinti yaptılar ve tirende de bol bol eğlendiler.

Kızılay Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki, Daha evvel gittiğimiz Kızılay Akçakoca huzur evindeki kalan vatandaşlarla tanıştık ve burada kalan huzurevi sakinlerini Sakarya’ya davet ettik. Sakarya’nın çeşitli yerlerini gezdirdik. Daha sonra Adapazarı Poyrazlar gölü göl evinde doğa ile baş kalacakları güzel bir piknik düzenledik. Türk Kızılay’ına bağlı Akçakoca Huzur evimiz var, ve Türk Kızılay’ına 150 kuruluş yıldönümü münasebetiyle bağış yapmış yaşlılarımızı orada misafir ediyoruz ve ağırlıyoruz. Bu gün burada bizlere yardımcı olan Poyrazlar göl evi yetkililerine de teşekkür ediyoruz.

Gönüllerince piknik yapıp eğlenen huzur evi sakinleri de yapılan etkinlikten çok mutlu olduklarını dile getirerek böyle bir organizasyonu bizlere yaşatan Türk Kızılay’ında teşekkür ederiz dediler

12 Tem 2018 - 16:31 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.