Turizm Fakültesi'nde yenilik zamanı

Sapanca Belediyesi Çevre-Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Sakarya Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde bir takım düzenlemeler gerçekleştiriyor.

Sapanca Belediyesi Çevre-Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Sakarya Üniversitesi Turizm Fakültesinde eksik bölgelere oturma bankı ve peyzaj çalışmaları yapılıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Çevre-Park ve Bahçeler Müdürü Kazım Şirin “ Öğrencilerimizin daha uygun, daha ferah bir ortamda okumaları için gerekli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Gerekli bölgelere peyzaj çalışmaları, eksik görülen bölgelere ise oturma bankları koyuyoruz. Çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp öğrencilerin hizmetine sunacağız. ”ifadelerini kullandı.

11 Eki 2017 - 17:16 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.