Tüpraş davasına Müdahil Oluyor

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni hizmet binasına taşınan Sakarya Barosu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni hizmet binasına taşınan Sakarya Barosu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. SASKİ’nin TÜPRAŞ aleyhinde açtığı dava hakkında Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’na bilgiler veren Rüstem Keleş, Sakarya Barosu’ndan da destek beklediklerini ifade etti. Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu da davaya müdahil olacaklarını açıkladı. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakarya Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’na ziyarette bulundu. SASKİ Genel Müdür Yardımcıları Atilla Toprak ve Sebahattin Betil ile Hukuk Müşaviri İlknur Turan’ında eşlik ettiği ziyarette konuşan Rüstem Keleş, yeni Baro binasının hukukun gelişmesine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. Rüstem Keleş, “Sakarya Barosu çok önemli bir hizmet gerçekleştirmiş. Baromuzun yeni binasında çok daha etkin ve kaliteli hizmet vereceğine inanıyorum. Sakarya Barosu son dönemde gerçekleştirdikleri etkinlik ve hizmetlerle hukukun gelişimine önemli katkılar sağlıyor” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu da Baro binasını gezdirerek, Baro faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Rüstem Keleş ziyarette önceki gün Körfez 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen TÜPRAŞ davası hakkında da Baro Başkanı Hacıeyüpoğlu’na bilgi verdi. Başkan Hacıeyüpoğlu, Sapanca Gölü’nün Sakarya’nın en haklı davalarından biri olduğunu ifade ederek, Sakarya Barosu olarak davaya müdahil olacaklarını ifade etti.

10 Tem 2014 - 16:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.