TÜMSİAD, üretim ve ihracata odaklandı

Yeni dönem çalışma programını belirleyen TÜMSİAD, üyelerini daha fazla üretim ve ihracata yönlendirecek.

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez, Yönetim Kurulu ile birlikte bu haftaki ziyaretlerini İmdat Taşkın (Taşkın Sumela-İnşaat), Mustafa Özdemir (Gayrimenkul), İlhami Açan (Açan Rulman), Hüseyin Haldızoğlu (BH-Huzur İnşaat), Ömer Çelik (Erçelik Soğutma) ve Recep Kaya (Selda Sezgin Diş Kliniği) ile sürdürdü.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya şube başkanı Ahmet Ölmez, üyeleri ile yaptığı istişarelerde ilimiz ve ülkemizin kalkınması için üretim ve ihracat odaklı bir çalışma içerisinde olunması gerektiğini söyledi.

Sadece üretimin yeterli olmadığına da dikkat çeken Ölmez, dünyada rekabet edebilmenin ve öne çıkmanın ancak ileri teknolojiye geçmekle mümkün olacağını ifade etti.

TÜMSİAD Şube Başkanı Ahmet Ölmez'in Başkanlığında gerçekleşen ziyaretlere, Şube Başkan Yardımcıları Naim Yener, İsa Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çilingir, Mali İşler Komisyon Üyesi Ali Batık, İletişim Medya Sorumlusu Hasan Coşkun katıldı.

05 Şub 2017 - 10:01 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.