Trabzonlular'dan ziyaretler sürüyor

Ak Parti Erenler ilçe başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve ilçe koordinatörü Nermin Kuşçu’yu makamında ziyaret eden Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi ardından Uğur okulları kurucu müdürü Yavuz Müftüoğlu’nu da ziyaret etti.

Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği başkan vekili Prof. Dr. Fehmi Çelebi teşekkür ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirterek, “Yayla şenliğimize maddi ve manevi destek veren ve katkı sağlan kurum ve kuruluşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Mümkün olduğu kadar ziyaret ederek teşekkür ediyoruz. Teşekkür ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek.” dedi.

Ziyarette Sakarya Trabzonlular Derneği başkan yardımcısı Şener Türkmen ve yönetim kurulu üyesi Necati Güneş de hazır bulundu.

09 Eki 2018 - 08:17 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.