Töre'nin hedefi, Eğitimi yukarılara taşımak..

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan, Aydın Milli Eğitim Müdürlüğünden İlimize Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Pervin Töre’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleşirdi.

Her kurumun ayrı ayrı önem teşkil ettiğini belirten Başkan Kazan, eğitimin çok daha farklı bir önem arz ettiğini ifade ettiği ziyaretinde bu öneme rağmen eğitim sistemimizde yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek: "Eğitim, sağlık ve hukuk sitemindeki eksiklikler ve tahribatlar biran önce giderilmeli ve bir kalite standardı yakalanmalı. Eğitim tüm hakların ve kalitenin sağlanması açısından çok daha büyük bir önem teşkil ediyor."dedi.

DESTEĞE HAZIRIZ

Bu hususta öğretmenlerimize büyük sorumluluk düştüğünü ifade eden Başkan Kazan: “Eğitim modeli kadar, öğretmenlerimizin de kendi bilgi beceri ve tecrübeleriyle geleceğin mimarları olacak çocuklarımızın, gençlerimizin üzerinde büyük etkisi olacaktır. Sakarya’da sizlerin de katkılarıyla aynı zamanda ülkemizin geleceğine sirayet edecek çok daha güzel projelere imza atılacağına inanıyoruz. Sakarya Barosu olarak ihtiyaç duyulan her konuda destek vermeye hazırız.” diyerek Töre’ye başarılar diledi.

ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ

Sakarya Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre de nazik ziyareti için Başkan Kazan’a teşekkür etti. Göreve geldiği günden itibaren hızlı bir şekilde çalışmalarına başladığını ifade eden Pervin Töre : “Bilgiye erişimin bu kadar kolay olduğu bilgisayar çağında öğretmenlerimiz de kendilerini sürekli geliştirmek durumunda. Bizlerde bu konuda da çalışmalarımıza başladık ayrıca her okulda kitap okuma projeleri başlattık. Sakarya’yı eğitimde üst sıralara taşımak öncelikli hedefimiz” şeklinde konuştu.

17 Mar 2017 - 10:09 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.