Toçoğlu’ndan Öztürk’e ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Toçoğlu ve Öztürk “ortak akıl ve birlik” mesajı verdiler.

Yeni proje ve yatırımlar üzerine konuştular

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Toçoğlu ve Öztürk ilçede devam eden çalışmalar hakkında istişarelerde bulunarak yeni proje ve yatırımlar üzerine konuştular.

Koordineli hareket ediyoruz

Ziyarette ilçe belediyeleri koordineli ve ortak akıl ile hareket edildiğini belirten Başkan Toçoğlu “Yeni proje ve yatırımlar hakkında istişarede bulunarak Vatandaşlarımızın yararına olacak ne varsa bunları gözeterek ilçe belediyelerimizle koordineli hareket ediyoruz. Ortak düşünce ile birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Ortak akıl ile çalışıyoruz

Toçoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Öztürk “İlçemizde gerçekleşen her türlü yatırım ve çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte omuz omuza istişare ederek yürütüyoruz. Ortak düşünce Erenler ’imiz ve Sakarya’mızın geleceği için toplumsal şuur oluşturarak hep birlikte hareket edeceğiz’’” diyerek ziyaretlerinden dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

18 Eyl 2018 - 13:54 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.