Toçoğlu,"dava şuuru ile hareket etmeli"

‘Zirve’den Yeni Ufuklara Koşuş’ programında konuşan Başkan Toçoğlu, “Kardeşliğimizi, birlikteliğimizi her zaman daha da pekiştirmek, kuvvetlendirmek durumundayız. Milletimize en iyi, en doğru hizmeti sunmak için çalışıyoruz. İnşallah dava şuuruyla hareket

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Eğitim-Bir-Sen tarafından düzenlenen ‘Zirve’den Yeni Ufuklara Koşuş’ programına katıldı. Arya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Eğitim-Bir-Sen Başkanı Murat Mengen, ilçe belediye başkanları ve üyeler yer aldı.

Kamulaşma sağladık

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Şube Başkan Yardımcısı Fuat Özcan, “Bugün konfederasyon olarak 1 Milyon, Eğitim Bir-Sen olarak 430 bin üyeye sahip büyük bir aileyiz. Bizle Mehmet Akif İnan’ın prensiplerini şiar edinerek Eğitim Bir-Sen’in kimliğinin Sakarya’da kamulaşmasını sağladık. Yeni ilçe yönetimlerimizi belirledik. Eğitim Bir-Sen Sakarya teşkilatı birlikteliğini herkese ispatlamıştır. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan Belediye Başkanlarına, paydaşlarımıza ve üyelerimize teşekkürü borç biliriz” dedi.

Dava şuuru

Eğitim Bir-Sen üyeleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Toçoğlu, “Önemli bir coğrafya üzerinde bulunan ülkemiz için sürekli olarak çalışmak, kardeşliğimizi ve dostluğumuzu perçinlemek gibi bir görevimiz var. Bizlere verilen bu önemli görevleri bir dava şuuruyla en iyi şekilde yapmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bu toplantıların önemi büyük” dedi.

En doğru hizmet

Toçoğlu, “Kardeşliğimizi, birlikteliğimizi her zaman daha da pekiştirmek, kuvvetlendirmek durumundayız. Milletimize en iyi, en doğru hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Hamdolsun bugün Sakarya’da yakaladığımız uyum, şehrimizin her bir noktasında hissediliyor. Paydaşlarımızla birlikteliğimiz kuvvetleniyor. İnşallah dava şuuruyla hareket etmeye, ilkeli duruşumuzla milletimize hizmet sunmaya devam edeceğiz. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın” dedi.

04 Kas 2018 - 13:36 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.