Toçoğlu, YADEM ile birarada

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, YADEM ile birarada Yaşlı Destek Merkezi tarafından yaşlılara yönelik olarak düzenlenen programa katıldı.

Kent Park’ta gerçekleştirilen buluşmada yaşlılarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, yaşlıların her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Gönüllerde yer almak

Programın açılış konuşmasını yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Bu güzel hizmetler neticesinde sizlerle burada buluşmaktan dolayı son derece memnunuz. Bizim en büyük isteğimiz sizin gönüllerinizde yer almak. Şehrimizde yaşayan tüm büyüklerimizi annemiz, babamız, teyzemiz, dedemiz olarak görüyoruz. Yaşlılarımızın güzel dualarınız bizimle birlikte olsun. Rabbim hepinize sağlıklı uzun ömürler versin. Bizi burada buluşturma imkânı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah hep beraber daha güzel bir Sakarya yolunda emin adımlar atacağız” ifadelerine yer verdi.

Sosyal yaşantıya katkı

YADEM ile yaşlıların her zaman yanında olduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu, “Yaşlılarımız bizim her şeyimiz. YADEM ile yaşlılarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, onların fiziksel, psikolojik ve sosyal alanda güçlendirecek çalışmaları hayata geçirdik. Projemiz ile yaşlı vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları en aza indirerek, hayatlarını kolaylaştırarak sosyal yaşantılarına renk katmayı başardık. Başımızın tacı olan yaşlılarımıza yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Rabbim yol göstericilerimiz olan yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin” dedi.

16 Kas 2018 - 15:18 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.