Toçoğlu, SESOB'la biraraya geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan ve yeni yönetimi ile bir araya geldi.

Yeni dönemde uyum içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan Toçoğlu, yeni yönetime başarılar diledi.

Birlikteliğimiz sürecek

Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, “SESOB 39. Olağan Kongresini Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyemiz ile her zaman uyumlu bir çalışma ortaya koyduk. Ortak projelere imza attık. İnşallah daha nice çalışmayı birlikteliğimizle hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Üretmeye devam

Başkan Toçoğlu, “SESOB 39. Olağan Kongresinin ardından yeniden başkanlık görevine seçilen Hasan Alişan’ı ve yeni yönetimini kutluyorum. Şehrimiz için tüm paydaşlarımızla olduğu gibi SESOB’la da uyum içerisinde çalıştık. Birlikte projeler ürettik. Yine çalışacak, yine üretmeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, diğer illere örnek olan uyumumuzu sürdürecek, ortak noktamız olan Sakarya için çalışacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak esnaflarımıza desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

15 May 2018 - 17:18 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.