Toçoğlu: "Sakarya bir kardeşlik coğrafyasıdır"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette; AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, Sakarya Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Berke ve dernek üyeleri yer aldı.

Güven ve samimiyet

Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Cemil Ergin, “Ağrılılar olarak yıllardır Sakarya’dayız. Bu mozaiği başlatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’dur. Bu konu hakkında bizlere çok büyük güven verdiler. Kültürel ve sosyal olarak paylaşmayı, birlikteliği sağlamayı ve birlikte sevgiyi kurmayı öngördüler. Bizlere gerçekten çok büyük bir güven ve samimiyet sundular. Kendilerine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Desteklerimiz sürecek

Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya, Türkiye’nin ve dünyanın her bir yanından insanların bir araya geldiği bir şehir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Sakarya bir kardeşlik coğrafyasıdır. Hamdolsun burada kardeşlik duyguları içerisinde yaşamımızı sürdürüyoruz. Kültür derneklerimizin şehrimizin zenginliği olduğunu her fırsatta ifade ediyoruz. Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğimiz yeni bir dernek binası inşa edecek. Büyükşehir Belediyesi olarak bizde her zaman olduğu gibi desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Kardeşlik coğrafyası Sakarya

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Sakarya çok vefalı bir şehir. Hangi coğrafyadan gelirseniz gelin bu şehir sizi kabul eder. Burası kardeşlik coğrafyasıdır. Burada bir Sakaryalı kültürü oluşmuş. Sakarya birbirine geçmiş birçok kültürü içerisinde barındırıyor. Bu da bize çok ayrı bir keyif veriyor. Bir şehrin kültürüne sahip olan insanlar şehrin sahibidir. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın” ifadelerini kullandı.

Türkiye sevdalısı

Ziyarette konuşan AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman, “Sizlerle bir arada olmak bizleri gerçekten çok mutlu etti. Sizlerle görüşmeyi gerçekten çok istiyordum. İnsan nerede yaşarsa gerçekten oralıdır. Hepimizin bir bütün olarak Türkiye sevdalısı olduğumuzu, elimizden geldiğince her şeyi verebileceğimizi ve ülkemizi daha da güzelleştirmek için çalışacağımızı biliyoruz. Hassasiyetleri dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

19 Şub 2018 - 15:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.