Toçoğlu; Kocaali Sosyal Tesislerini yerinde inceledi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Toçoğlu’na SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan eşlik etti. Toçoğlu, gelinen son nokta hakkında görevlilerden bilgiler aldı, kolaylıklar diledi.

Açılışa hazırlanıyor

Başkan Toçoğlu, “Kocaali Caferiye Mahallesi’nde 20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiğimiz sosyal tesislerimizde sona yaklaştık. Yürüyüş alanlarımız, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanlarını tamamladık. Tesisimizde bulunan binada ise son detaylar tamamlanıyor. Artık açılış için gün sayıyoruz. İlçemizin sosyal yaşantısına canlılık kazandıracak ve turizme ivme katacak projemizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Turizme değer katacak

Başkan Zeki Toçoğlu, “Projemizi söz verdiğimiz gibi yaz sezonuna yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İfade ettiğimiz gibi sadece ilçemizin değil, bölgeden de misafirlerin ziyaret edeceği bir tesis olacak. Daha önce Karasu’da hayata geçirdiğimiz projeyle turizm standartlarını yükseltmiştik. Kocaali ilçemizin de turizm potansiyelinin farkındayız. İnşallah sosyal tesislerimiz ile ilçe turizmi canlılık kazanacaktır” diye konuştu.

11 May 2018 - 16:18 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.