Tıp Fakültesi’ne tahsis edildi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir ve beraberindeki doktorlarla bir araya geldi.

AKOM’da gerçekleştirilen buluşmada SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan, Ali Oktar, Prof. Dr. Ali Fuat Erdem, Prof. Dr. Yusuf Yürümez, Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, Doç. Dr. Cemil Bilir, Prof. Dr. Mehmet Büyükokuroğlu ve Prof. Dr. Mehmet Erdem yer aldı. Tıp Fakültesi heyeti öğrencilerin ders çalışabilecekleri bir alanın tahsis edilmesini talep ederken; Başkan Toçoğlu gereken çalışmaların yapılacağını ve öğrencilerin rahat bir ortamda ders çalışabilecekleri bir ortam hazırlayacaklarını kaydetti.

Konferans salonu tahsis edildi

Başkan Toçoğlu, “Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi dekanımız Prof. Dr. Ramazan Akdemir ve öğretim görevlisi arkadaşlarımızla bir araya geldik. Tıp alanında eğitim alan öğrencilerimizin ders çalışabilecekleri bir alana ihtiyaç duydukları tarafımıza iletildi. İnşallah ek binamımzda bulunan konferans salonunu öğrencilerimiz için tahsis edeceğiz. Çalışmaları bizzat kendim takip edecek, öğrencilerimizin rahat bir şekilde ders çalışabilecekleri bir ortam sunacağız. Öğrencilerimizin başarıları bizleri memnun edecek, gururlandıracaktır” dedi.

Hizmet teşekkürü

Eğitime sundukları destek dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden SAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir, “Başkanımız eğitime her zaman ciddi destekler sunuyor. Tıp Fakültesi öğrencilerimizin ders çalışabilecekleri bir alan konusunda bir talebimiz oldu. Sağ olsun bizleri kırmadı ve Büyükşehir’in ek binasında bulunan konferans salonunu bizlere tahsis etti. Kendilerine öğrencilerim ve akademisyen arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

19 Tem 2018 - 14:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.