“Tıbbi Cihaz ve Tanıtım Yönetmeliği” Semineri

15. Meslek Komitesinden Tıbbi Cihaz Yönetmeliği Semineri

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren 15. Meslek Komitesi tarafından medikal firmaları ve sağlık sektörüne yönelik bir bilgilendirme semineri düzenleniyor. “Tıbbi Cihaz Satış Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği” konusunda bilgilendirme semineri düzenlenecek. 15.Meslek Grubu’nun üyelerine yönelik olarak 6 Kasım 2014 Perşembe günü saat:14.00- 16.30 saatleri arasında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonu’nda “ 15.05.2014 tarihli Tıbbi Cihaz Satış ve Tanıtım Yönetmeliği” konusunda düzenlenecek bilgilendirme seminerinde yönetmelikle ilgili firmaların yükümlülükleri ve yapmaları gereken hazırlıklar hakkında detaylı bilgiler verilecek. Sağlık İl Müdürlüğü’nden Eczacı Tijen Ülgen, Eczacı İlker Duran tarafından verilecek seminere sektör temsilcileri de davet edildi.

04 Kas 2014 - 15:13 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.