Teşekkür belgeleri Bakan Demircan'dan

Sağlık Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen programa katılan ebe Leyla Akturan ile ebe Makbule Kurt, Bakan Demircan’ın elinden teşekkür belgesi aldı.

Ankara’da 81 ilden davet edilen ebelerle bir araya gelen Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ebelere teşekkür belgesi verdi. Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen programa Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kampüsü’nde (Doğumevi) görevli ebe Leyla Akturan ile Akyazı Devlet Hastanesi personeli ebe Makbule Kurt katıldı. Bakan Dr. Ahmet Demircan’dan teşekkür belgesini alan ebeler gösterilen ilgiden dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirdiler.

Ebe Leyla Akturan, 28 yıldır ebelik mesleğini severek yaptığını ifade ederek, “Ebeler ve Hemşireler Haftası sebebiyle Ankara’da Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği programda ilimi teslim etmekten ve teşekkür belgemizi Sağlık Bakanımızdan almaktan dolayı gururlu ve mutluyum.” diye konuştu. 1981 yılında mesleğe başladığını belirten Makbule Kurt da 2005 yılından beri Akyazı Devlet Hastanesi’nde görev yaptığını dile getirerek “Ebelik mesleği kutsal bir meslektir. Ebeler olarak aktif bir şekilde mesleğimizi yapmanın hazzını her zaman yaşadım. Teşekkür belgesini Sayın Bakanımızın elinden almaktan dolayı çok mutlu oldum.” dedi.

16 May 2018 - 13:23 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.