Terörü Lanetlediler…

Ulaşım İş Sendikası Sakarya İl Başkanlığı ile TUVASAŞ Baş Temsilciliği, TUVASAŞ önünde terörü lanetleme ve şehitlerin önünde saygıyla eğilme etkinliği düzenledi.

Ulaşım İş Sendikası TUVASAŞBaş temsilcisi Mesut Özen, etkinlikte şu açıklamayı yaptı: “Bu gün buraya artanterörolaylarını kınamakvelanetlemek için bir araya geldik. Bildiğiniz gibi son günlerde terör belası kudurmuş köpek misali asker, polis, sivil demeden insanlarımıza saldırmakta. Bir şehit haberi almadan gün geçiremez olduk. Türk milletinin silahla gözünü korkutacağını sananlar yanıldıklarını elbet bir gün büyük bedeller ödeyerek anlayacaklardır. busahipleribelli olmayaneşkıya it sürüsüakıttığıkan ve gözyaşındaelbet bir günboğulacaktır. Gün; bu hain it sürüsüne karşı birlik ve beraberlik günüdür. Gün; aramızdaki dostluğun, kardeşliğin daha fazla pekişeceği gündür. Bu günburadafarklı etnik ve inanç kültürüne, ayrı dünya görüşüne, parti çizgisine ve farklı ünvanlara sahip olan bizler, bu gün aynı duygu ve düşünceler içerisinde bir araya gelip terörü lanetlememiz, Türk milletinin söz konusu vatan olduğunda ortaya koyduğu dayanışma gücünün en güzel göstergesidir. Şehitlerimizi ve teröre kurban verdiğimiz insanlarımızı bir kez daha rahmet ile anıyor onlardan helallik istiyoruz. Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır. Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır. Allah, vatanımızı, milletimizi hainlerin, hıyanetinden korusun.Bu güne kadaryitirdiğimizşehitlerimizin ruhuşad olsun. Gazilerimizden Allah razı olsun.”.

04 Ağu 2015 - 14:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.