Terminal'de MHP sesleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Muhammed Levent Bülbül, Sakarya Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde yoğun ilgi gördü

Otobüs firmalarında çalışanlar ile terminal esnafını ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a, Milletvekili seçiminde ise MHP'ye destek isteyen Bülbül, şehir dışından oy kullanmak üzere Sakarya'ya gelen vatandaşlarla da görüştü.

Cumhur İttifakı'nın benimsendiğinin açıkça görüldüğü temaslarda, seçmenin özellikle MHP'ye teveccühü dikkat çekti. Bir çok firma sahibi ve çalışanı ile terminal esnafı, MHP'ye açıktan destek sözü verdi.

Bu arada oy kullanmak üzere Sakarya'ya döndüğünü söyleyen bir vatandaş, "Cumhurbaşkanımızı desteklemek üzere tatili yarıda bıraktım. 15 Temmuz'da ve sonrasında Devlet Bahçeli'nin adam gibi duruşuna oylarımız feda olsun. Tam bir devlet adamı" şeklinde konuştu.

ARİFİYE ZİYARETİ

MHP Adayı Bülbül, terminal ziyaretinin ardından Arifiye'ye geçerek partisinin seçim standında da ziyaret etti. Bülbül, stant görevlileri ve partililerle görüştü. Bu esnada Arifiye Belediye Başkan Yardımcı Lütfü Tansı da bir grup partilisiyle standa gelerek Bülbül'e 'hoş geldiniz' dedi.

Bülbül'e ziyaretlerinde MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Arifiye İlçe Başkanı Murat Yordan ve partililer eşlik etti.

23 Haz 2018 - 14:39 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.