Tayini çıkan Kaymakamlar için veda

Vali İrfan Balkanlıoğlu, geçtiğimiz hafta yayınlanan kararname ile başka illere tayinleri çıkan Sapanca Kaymakamı Ali Ada, Kocaali Kaymakamı Alper Balcı ve Taraklı Kaymakamı Cihat Koç için düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Programa Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu’nun yanı sıra; Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Sertaç Kesler, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçer, Vali Yardımcıları Erdoğan Ülker, Mehmet Zeki Koçberber, Bekir Dınkırcı, Abdul Rauf Ulusoy, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yiğit ve İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya eşleriyle birlikte katıldı.

Yemekte Vali Balkanlıoğlu’na kendilerine yaklaşımlarından ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Kaymakamlar, Sakarya’da çok güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini, gidecekleri yerlerde de aynı şevk ve görev aşkı ile çalışacaklarını ifade ettiler.

Kırklareli Kaymakam Adaylığından sonra İpsala ve Ulus’ta Kaymakam Vekilliği, Kütahya-Aslanapa (Kurucu İlk Kaymakam), Muş-Malazgirt, Erzincan-Refahiye, Balıkesir-Sındırgı, Edirne-Uzunköprü ve İstanbul-Bağcılar ilçelerinde Kaymakamlık görevinde bulunduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, “Sizlerle bir yılı aşkın süredir beraber çalışıyoruz. Birçok hizmette beraber koşturduk ancak her tayin sezonunda muhakkak bizi ve bizim meslektaşlarımızı bir telaşe kaplıyor. Kaymakamlık yaptığım dönemlerde Bağcılar dışında istediğim yerlere gidemedim. Şimdi aşağı yukarı bu tayin ve veda hazzını 10 kez tattım diyebilirim. Bu da bizim mesleğin cilvelerinden birisidir.

Hakkınızda hayırlısı olmasını diliyorum. Aslında 3 değil 5 arkadaşımızın tayini çıktı, ancak onlar görevlendirmeyle gittiler ve görevlerinin başında oldukları için gelemediler. Hem sizlere hem de gelemeyen arkadaşlarımıza ilimiz ve ilçemizdeki başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ererken, Vali Balkanlıoğlu tayini çıkan Kaymakamlara başarı belgesi de verdi.

12 Eyl 2018 - 09:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.