Taranoğlu, “Derdim belediye başkanı olmak değil”

Orman eski Bakanı Ersin Taranoğlu 17 madde altında topladı, ‘Dost Şehir Sakarya’ başlığı altındaki projelerinde, Teknolojiye Dost konusunu ele alarak, her şeyin aleni ve şeffaf olmasından yana olduğunu dile getirdi.

Taranoğlu konuyla ilgili;

“Ben bu şehirde bakanlık yapmış, milletvekilliği, belediye başkanlığı, STK başkanlığı yapmış herkesi bu proje altında toplamaya davet ediyorum.” diyerekbaşladığı açıklamasında;

Yakın gelecekte Turkceel’in 5-G ile ilgili projesini hayata geçirecek. Yapacağı çalışmalarda belediyelerden altyapı hizmeti alacağını dile getiren Taranoğlu,

“Bu anlamda Adapazarı merkez’de bulunan 28 mahallede internetin kullanılabildiği alanlarda, internetin free olması gerekmekte. Hatta maç günleri statta, tüm caddelerde de internetin free olmasından yanayım. Tüm 17 belediye ile ilgili buna bakılırsa, tüm ilçelerle, il genelinde hemen her alanda internetin free kullanılması sağlanır” dedi.

Taranoğlu,

“Bu şehirde AK Parti’nin seçimi kaybetmek gibi bir derdi yok. Kanaatim o dur ki, AK Parti’de kimi aday olursa olsun bir şekilde seçilir. 72 Yıllık siyasi hayatta hiçbir zaman Sakarya’da bir lidere yüzde 70 oy çıkmamıştır. Tayyip Erdoğan’a nasip olan yüzde 70’lik oy kimseye çıkmıştır. Ortada böyle bir lider var. Yani bu şehri seven bir lider varken, projeleri önüne koyarak, ikna edilirse neden olmasın. 56 Yılından buyana bir bulvar açılamamış. Bu şehre E-5 karayolu ile bütünleşecek bir bulvar açılabilir. Siyasilerle, STK temsilcileri ile güçlerimizi birleştirelim gidelim Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bunları isteyelim” dedi.

Taranoğlu açıklamalarının devamında:

“Cumhurbaşkanı’na gidersem 45 yaşında bir belediye başkanı seçmesini öneririm. Ardından meclis üyeliği konusunda tevazu yapmam. İlk sırada ben meclis üyesi olmak isterim. İkinci sırada Şaban Dişli, Üçüncü sırada Ayhan Sefer Üstün, Dördüncü sırada Hasan Ali Çelik öyle devam edip gidecek. Böyle bir mecliste bu projeler biter mi bitmez mi? Ben 43 yaşında bakan oldum. Bu beni büyütür, küçültmez. Benim makama ihtiyacım yok. Belediye başkanı olmak istersem, ilk yapacağım AK Parti’ye kayıt olmak.Ondan sonra da tüm ilçeleri gezerim, herkesi kucaklar, ardından yapılan yoklamadan da net söylüyorum ilk sırada çıkarım. Benim yaptığım siyaseti bunlar yapamazlar. Benim derdim belediye başkanlığı değil, benim derdim bu projelerin uygulanması. Benim derdim proje kişiler değil. Ayrıca, Zeki Toçoğlu kapasiteli bir kişi. Olmasa zaten iki dönem üst üste seçilmezdi.

13 Ağu 2018 - 23:59 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

04

mir polat - ak parti kimi koysa seçilir diyorsun sonrada zeki toçoğlu başarılı yoksa 2 dönem seçilmezdi diyorsun... ak parti adayı olduğu için seçildi zeki toçoğlu bağımsız olsun bakalım kaç alır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 23:59
03

Hülya Pektemiz - Bede bekliyorum Taranoğlu'nun neler yapmak istediğini görmek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 23:59
02

Münevver Atmaca - Sayın Bakanım. Depremde Sakarya'yı yanlız bıraktınız. Şimdi neden Sakarya aşkı? Merak içindeyim. Aday değilim diyorsunuz. Ama mesainizi buralarda harcıyorsunuz. Proje ise hazırlayın verin adaylara, isteyen değerlendirsin. Neden siz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 23:59