Taraklı'yı ziyaret etti

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan Taraklı'yı ziyaret etti

Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret eden Hasan Alişan Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ş.Nevzat Akay'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı

Taraklı esnafının sorunlarının çözümünde her türlü desteği vereceklerini ifade eden Alişan "Taraklı her geçen gün gelişen bir ilçe .Özellike turizmde son yıllarda adından sıkça söz ettirmeye başladı.Taraklı esnafı'da bu gelişmeye ayak uydurmak durumunda.Esnafımız için her türlü desteği sağlamaya hazırız."dedi.

Hacırıfatlar konağında Taraklı Kaymakamı Cihat Koç ve Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile yemekte bir araya gelen Alişan Taraklı'da çevrilen ve TRT 1 de yayınlana "Yalaza" dizi oyuncuları ile de sohbet ederek başarılar diledi.

19 Kas 2017 - 15:53 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.