Taraklı’da Terör Saldırıları İçin Protesto için Bir kez Daha Yürüyüş Düzenlendi

Taraklı İlçesinde vatandaşlar son günlerde atan terör saldırılarını ikinci defa protesto etti.

Taraklı İlçesinde vatandaşlar son günlerde atan terör saldırılarını ikinci defaprotesto etti. Taraklı ilçesinde Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık parkı önünde toplanan vatandaşlara TürkBayrağı dağıtıldı.Daha sonra son günlerde artan ve pek çok asker ve polisimizin şehit olduğuterör saldırılarını protesto için ikinci defa yürüyüş düzenlendi. Terör örgütü PKK nın lanetlendiği yürüyüşe onlarca araç Türk Bayraklarıyla eşlik etti. İlçe jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği önünde İstiklal Marşı söylenmesiyledevam eden yürüyüş Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık parkı önünde İstiklal Marşınınsöylenmesinin ardından sona erdi. Yürüyüşten 1 saat sonra bir firmada çalışan yaklaşık 50 kişilik kalabalık TürkBayraklarıyla terör örgütü pkk ya tepki gösterdi.

12 Eyl 2015 - 23:21 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.