'Taraklı güzel bir noktaya geldi'

AK Parti Taraklı Belediye Başkan Aday adayı A.Tuğba Aydın Burucu, Taraklı esnafını ziyaret ederek tek tek selamladı.

Taraklılardan destek isteyen Burucu, “Güzel ilçemiz Sayın Başkanımız Tacettin Özkaraman’ın da gayretleri ile güzel bir noktaya geldi. Bu ivmeyi daha da hızlandırarak artırabilecek güzel ve iddialı projelerimiz var. Taraklı’nın doğal ve tarihsel yapısını bozmadan, özellikle ilçe halkımızın gelirlerini artırıcı projelerimiz herkesçe beğenileceği ve destekleneceği düşüncesindeyiz.” diye konuştu.

İddialı ve güzel projeler

Projelerinin neler olduğunu soran esnafa ‘Çok yakında açıklayacağız’ cevabını veren Burucu, “Ama genel olarak şunu söyleyebilirim. Taraklı, maalesef turizmden hak ettiği kazancı elde edemiyor. İnsanlar gelip gezip dönüyorlar. Turizmden daha fazla gelir sağlanacak projelerimiz var. Diğer yandan Taraklı doğal bir üretim merkezi aslında. Şimdi Mahalle olan Köylerimiz bu konuda çok zengin. Özellikle büyükşehirlerde yaşayan insanlar el yapımı erişteyi, tarhanayı bulamıyorlar bile. Bununla ilgili geliri kırsala yayacak projelerimiz var. Taraklı, güzel, şirin bir ilçe olmanın yanında, Taraklılar da üreten ve kazanan insanlar olacak.” diye konuştu.

Belediye bütçesini artıracağız

Taraklı Belediyesi’nin bütçesinin çok az olduğunu ifade eden Burucu, “İlk olarak Taraklımıza yakışır ve yeterli bir bütçe yapacağız. Bütçe olmayınca hizmette de sıkıntı oluyor doğal olarak. Taraklı merkez ve mahallelerimizde tüm altyapı ve üst yapı eksikliklerini belediyeciliğimizin daha ilk yıllarında gidereceğiz. Taraklımıza ulaşım yolları AK Parti Hükümetimiz döneminde dört dörtlük yapılmıştı. Büyükşehir Belediyemiz de su ve arıtma yatırımlarını bitirmek üzere.. Allah’ın izniyle bizim de çalışmalarımızla kısa sürede Taraklı’da altyapı olsun, üst yapı çalışmalarında sıkıntılı yerimiz kalmayacak.” Dedi.

Başarı için bütünleşme şart

Tuğba Aydın Burucu, “Kısmet olursa aday gösterilir ve Taraklıların teveccühü ile Başkan olursam herkes sıra dışı bir yönetim görecek. Bir kere her şeye kadın eli değecek. Sonra Parti teşkilatlarımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ile büyük bir uyum içinde çalışacağız. Çünkü AK Parti zaten halkın içinden gelen, milletimizi sahip olduğu değerler ile birlikte en iyi temsil eden parti değil mi? Parti yönetimlerinin nasıl fedakarlıklarla ve kimi zaman zor şartlar altında görev yaptığını iyi bilirim. Çünkü ben de bu görevlerde bulundum. Mutlaka hem parti teşkilatlarımız hem de halkımız ile bütünleşerek hizmet üretmemiz gerekiyor.” dedi.

Belediyeci bir aileden gelmek avantaj

Dedeleri ve amcaları gibi eşinin de belediyede üst düzeyde görevli olduğunu kaydeden AK Parti Taraklı Belediye Başkan Aday Adayı Burucu, “Dedelerim ve amcalarım Belediye Başkanlığı görevlerinde bulundu. Eşim Serdivan Belediyesi’nde İmar Müdürü olarak başarılı çalışmalara imza attı. Ben de Büyükşehir Belediyesi’nde senelerdir görev yapıyorum. Dolayısıyla Belediyeciliğin ne olması gerektiğini çok iyi biliyorum. Belediyecilik, önemli olmasına rağmen sadece teknik konularla sınırlı değil.

Sosyal, kültürel, eğitim, turizm, ekonomik canlılık gibi bir çok alanda insanlarımızla samimi ilişkiler kurarak etkili ve iz bırakacak çalışmalara imza atmamız lazım. Tabiî ki bunun yanında diğer yandan da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize öğrettiği gibi iddialı ve büyük hedefler koyup, arkamızdaki milletimizin gücüyle bu büyük hedefleri başarabilmemiz de gerekiyor. İlçemi böylesine büyük hedeflere götürecek AK Partili bir kadın olarak, görev alma onurunu yaşamak ve bunu başarmak istiyorum.” şeklinde konuştu.

16 Kas 2018 - 14:50 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.