Tansu Uzun 'adayım' dedi

SATSO eski Meclis Üyeleri’nden Tansu Uzun, yapılacak olan yeni seçimlerde 28. Meslek Komitesi’nden aday olduğunu açıkladı.

Geçmiş yıllarda Fethi Sarıoğlu’nun SATSO Başkanlığı döneminde Meclis Üyeliği ve Yönetim Kurulu üyelikleri görevinde bulunan Tansu Uzun yeniden aday olduğunu açıkladı. 2 Ekim 2017'de yapılacak olan SATSO seçimleri için ortalık hareketlenmeye başladı.

SATSO iyi çalışmıyor

28.Meslek Komitesi’nden seçime gireceğini söyleyen Tansu Uzun,

“SATSO‘da özellikle kendi grubumuzda görmüş olduğum aksaklıklar nedeni ile yeniden Meclis’e girme kararı aldım. Amacımız SATSO'yu kalkındırmak, şehre katkı sağlamaktır” dedi.

Ekip tecrübeli ve birikimli

Meclis üyeliğine aday olduğunu dile getiren Uzun;

“Çok tecrübeli bir ekiple yola çıktık. Geçmişte ciddi işlere imza atan Atilla Yaman, Yaşar Tercan, Arif Ertem ve Dilek Şengül gibi değerli arkadaşlarım ile bu haklı davada yola çıktık. Biz bu şehrin sorunlarını göğüsleyecek tecrübedeyiz.Cemaat vs. gibi zihniyetlerle bu işler yürümez. Ülkemiz gelişiyor. Sakarya’da aynı oranda büyümekte.Bizlerin SATSO’ya katkı sağlamasılazım. SATSO’dan bir şey almak değil, SATSO’ya bir şeyler takmak için adayız” dedi.

22 Ağu 2017 - 16:52 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

02

Mahoni - Fosilleşti bunlar. Düşün artık bu milletin yakasından. Genç Eğitimli Bilgi Tecrübeli insanlara bırakın bu işleri.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 16:52
01

Nahit Serbes - Tebrikler Tansu kardesim, başarılı olmanı yürekten, Gönül'den diliyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 16:52