Sürücülerin isyan ettiği cadde..!

Adapazarı Merkezi’nin en işlek caddelerinden olan Ali Necdet Güven Caddesi (Katlı Pazar istikameti) her akşam gelişi güzel araç parkları yüzünden kabusa neden oluyor

Sakarya İli Adapazarı Merkez İlçesi, Kent Park Katlı Pazar yeri ve Gar binası yanında bulunan Ali Necdet Güven Caddesi gelişi güzel araç parkları yüzünden kabusa neden oluyor.

Necdet Güven Caddesi’ni kullanmak zorunda kalan araç sürücülerine zor anlar yaşatan trafik keşmekeşliği, gerek zabıta, gerekse trafik ekiplerinin olmadığı zamanlarda uzun kuyrukların oluşmasına neden oluyor.

Hemen hemen her akşam Atatürk Bulvarı’ndan birinci geçide kadar uzanan araç kuyruğu, şehir trafiğinin de kilitlenmesine neden oluyor. Katlı Pazaryeri ne giden şahısların araçlarını parkomat dışında yan yollara bırakması üzerine arap saçına dönen trafik, caddedeki akışı da önemli oranda etkilemekte.

Bu yolu kullanmak zorunda olan sürücüler:

“Allah Aşkına Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri akşam saatlerinde bir saat bu yolda dursunlar ve bu rezilliğe şahit olsunlar. Bu şehirde yaşıyoruz. Büyükşehir’ de mi , kasabada mı yaşadığımız belli değil. Lütfen yetkililer konuya gereken hassasiyeti göstersin. Duyarsız sürücülere fırsat vermesinler” diyerek tepki gösteriyorlar.

28 Eki 2016 - 17:06 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.