Sünnet için en uygun dönem sömestr

Özel Konak Hastanesi Sakarya Üroloji Bölümü Doktoru Mahmut Erdem Koyuncu, sünnet için en ideal zamanlardan birinin tatil dönemi olduğunu söyledi.

TATİL YAKLAŞIYOR

Sömestr tatilinin yaklaşmakta olduğunu hatırlatan Özel Konak Hastanesi Sakarya Üroloji Bölümü Doktoru Mahmut Erdem Koyuncu, sünnet operasyonu için en uygun dönemin tatil zamanı olduğu söyledi. Koyuncu, “15 tatil olarak da adlandırılan sömestr dönemi, sünnet operasyonları açısından son derece uygun bir zaman dilimidir. Sömestr tatili kış mevsimine denk gelmesinden dolayı çocuğun ev dışında ki faaliyetleri zaten en aza inmektedir. Bu dönemi sünnet operasyonu sonrasında dinlenerek geçirmesi ve okuluna geri dönmeden süreci atlatacak olması son derece önemlidir” dedi.

EN UYGUN DÖNEM

Koyuncu, “Sünnet operasyonu için ailelerin hastane koşullarında ve ameliyathane ortamını tercih etmeleri çok isabetli bir karardır. Sünnet son derece önemli bir operasyondur ve hatalı bir müdahale ile ileride çok farklı problemlerin çıkmaması için mutlaka alanında uzman ve önemli hekimlerce yapılmalıdır. Biz, ailelere sünnet operasyonu için sömestr tatili fırsatını kaçırmamaları konusunda tavsiyede bulunuyoruz” diye konuştu.

14 Oca 2017 - 13:49 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.