Spora Verilen Öneme Bakın.!

Sapanca Kapalı Spor Salonu’nun bu içler acısı hali görenleri hayrete düşürüyor.

Herzaman leryerde, spora önem verilmesi gerektiği söylenir ve altı çizilesi laflar edilir, ancak Sapanca' daki Spor Salonu halini görenler 'eyvah, yazıktır' demekten kendilerini alamıyorlar.

Sapanca İlçesi İzmit Caddesi üzerinde bulunan Sapanca Kapalı Spor Salonu, bakımsızlıktan çürümeye terk edilmiş durumda. Sapanca Kapalı Spor Salonu’nun bu içler acısı hali ise, görenleri hayrete düşürüyor. Sapanca ilçesinde bulunan Sapanca Kapalı Spor Salonu bakımsızlık nedeniyle tepki çekmeye başladı. Durumu gören vatandaşlar sporcuların sağlıksız bir ortamdan geçtikleri belirterek, “Sapanca’da kış mevsiminin gelmeye başlamasıyla birlikte en çok ihtiyaç duyulacak tesislerden birisi olan Sapanca Kapalı Spor Salonu’nun zemini bakımsızlıktan dökülüyor. Birçok yerde çürükler nedeniyle oyuklar oluşmuş vaziyette. Tuvalet ve duş yerlerinde bulunan ısıtıcılar tamamen devre dışı kalmış, fayanslar kirlilikten siyahlaşmış durumda. Sağlıklı bir sporcunun, sağlıksız olarak çıkabileceği tüm imkânlar kol kola geziyor bu salonda. Tuvaletler âdete mikrop yuvasına dönmüş. Soğuk havalarda çocuklarının sıcak ve temiz bir salonda spor yapabileceği bu alanın neden bu şekilde çürümeye hapsedildiğini merak ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

01 Eyl 2014 - 15:57 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.