SP’den ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Saadet Partisi (SP) Sapanca İlçe Teşkilatı, Ömer Yaşar Çömlekçioğlu başkanlığında Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Emniyet Müdürü Hakan İzmir’i ziyaret etti.

Saadet Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı Başkanı Ömer Yaşar Çömlekçioğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Pulat ve yönetim kurulu üyeleri önceki ay göreve başlayan Kaymakam Bilgehan Bayar ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan İzmir’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Çömlekçioğlu; “İlçemize hoşgeldiniz, hayırlı olsun. Rabbim güç kuvvet versin. Bizler de çevremizde gördüğümüz eksiklik ve aksaklıkları iletiriz. Çözümü noktasında daha güzel bir Sapanca için birlik içinde çalışmamız önemli. Herşeyi otoriteden beklemek olmaz. Devlet millet elele vererek aşamayacağımız sorun yok” dedi.

DESTEK SÖZÜ

Parti çalışmalarının yanı sıra ilçe hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaretlerde Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, ilçeye yapılacak hizmetlerde Bayar ve İzmir’e her zaman destek vereceklerini de sözlerine ekledi. Kaymakam Bayar ve Emniyet Müdürü İzmir de Saadet Partililer’in ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti.

Haber: Hamdi Yuluğ

20 Eki 2018 - 09:09 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.