Son etabı nefes kesecek..

Son 3 yılın Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu ise kariyerinde bir ilke imza atmak için mücadele edecek...

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın yedinci ve son ayağı olan 36. İstanbul Rallisi bu yıl 14-15 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.

İstanbul Park Oto Pazarı (İPOP)’un ev sahipliği yapacağı organizasyon ekiplerin kıyasıya birincilik mücadelelerine sahne olacak.

Ralli severlerin de yoğun katılımının beklendiği İstanbul Rallisi, 14 Kasım Cumartesi günü saat 13:15'de İPOP’dan verilecek start ile başlayacak. Rallinin ilk gününde, ekipler sırasıyla 18.75 km. uzunluğundaki Göçbeyli, 7.60 km uzunluğundaki Ulupelit ve 13.75 km. uzunluğundaki Oruçoğlu özel etaplarını geçtikten sonra İPOP’taki servis alanında araçların bakım ve ikmallerini yaptıracaklar. Saat 16:12’den itibaren İstanbul Park arkasında yer alan 2.80 km. uzunluğundaki toprak zeminli seyirci özel etabını geçecek olan ekipler, gün sonu servisinin ardından kapalı parka yönelerek ilk günü tamamlamış olacaklar.

Rallinin ikinci gününde ise mücadele saat 09:45’ten itibaren Göçbeyli, Ulupelit ve Oruçoğlu etaplarında devam edecek. Ekipler pazar günü 6 özel etabın ardından saat 16:00'dan itibaren toplam uzunluğu 236 kilometre olan ve 10 özel etaptan oluşan 36.İstanbul Rallisi'ni İPOP finiş podyumunda tamamlayacaklar.

Kariyerimde bir ilke imza atmak istiyorum...

Türkiye RalliŞampiyonası’nda Neo Motorspor adına,Mitsubishi EVO IXveGürkal Menderesco-pilotluğundaKlass Magazin, A&S TransportveHayaller Gerçektir’in katkılarıyla yarışanSiminBıçakcıoğlu; “Bu etap benim için çok önemli ve heyecenı en üst seviyede yaşadığım yarış olacak. Çünkü Türkiye Ralli Şampiyonası’nda son etaba geldik. Bu etap da yer alabilmek için çok zorlu yarışları ve birbirinden güçlü ekipleri geride bıraktık. Artık son yarış ve tüm ekipler için fazlasıyla önemli bir etap. Ama ben bu etabıda kazanarak birincilik serimi 4 yıla çıkarmak ve kariyerimde bir ilke imza atmak istiyorum. Bütün sezon verdiğimiz emeğin karşılığını almak istiyoruz. Üzerimde takımımda emeği olan tüm ekip arkadaşlarımın sorumluluğu da var. Daha önce üst üste 3 kez başardım, 4’üncü kez neden olmasın. Hazırlıklarımızı hemen hemen tamamladık, motivasyonum üst düzeyde. Ancak biliyorsunuz yarış gaz pedalına basmadan başlamıyor. Umarım herşey yolunda gider. Rakiplerime de başarılar diliyorum.” dedi.

08 Kas 2015 - 06:06 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.