Söğütlü’de Festival heyecanı sürüyor

34. Söğütlü Kültür Sanat ve Süt Festivali’nde bugün de yarışmalar ve eğlenceli görsellerin yer alacağı etkinliklere imza atılacak.

13 Eylül günü Söğütlü Belediyesi önünden Başkan Hüseyin Genç ve Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli beraberinde kalabalık davetli topluluğu ile Mehter Takımı eşliğinde fuar alanına gidilerek açılışı yapılan festivalde üçüncü gün etkinliklere devam ediliyor.

Katılımcı firmalar

Birçok sanayici ve otomotiv firmasının katılımının gerçekleştiği fuar alanında, etkinliklerin yanı sıra, davetliler alışveriş de yapıyorlar. Belediye Başkanı Hüseyin Genç, gerek sanayi fuarı alanında, gerekse etkinliklerin yapıldığı sahada davetlilerle birebir ilgileniyor.

Bugün yarışlar, yarın güreşler var

Söğütlü 34. Kültür Sanat ve Süt Festivali’nde bugün resim sergisinin yanı sıra üniversiteyi kazanan öğrencilere ödül verilecek. Futbol sahasında at biniciliği yarışı yapılacak. Ayrıca bisiklet yarışı etkinliği ve halk oyunları gösterisinin yapılacağı festivalde büyük gün 16 Eylül Pazar günü.

Gerek Sakarya, gerekse Türkiye’nin birçok yerinden Söğütlü’ye gelmesi beklenen güreş severler, yağlı pehlivan güreşlerini izlemesi beleniyor. Festival yağlı pehlivan güreş müsabakaları ve ödül töreni ile yarın akşam sona erecek.

15 Eyl 2018 - 09:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.