Soğuk mahalle mahalle seçim turunda

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ak Parti İlçe Yönetimiyle beraber seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle geziyor. Gittiği her yerde 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk bununla da yetinmiyor. İlçenin her köşesini Ak Parti ilçe yönetimi ile beraber karış karış geziyor. Yolda rastladığı herkese, ziyaret ettiği her evde gece gündüz seçimin önemini anlatıyor. Eski ve Yeni Türkiye’yi karşılaştırarak örneklendiriyor, o yılları bilmeyen gençlere anlatıyor.

Gittiği yerlerde vatandaşlara seslenen Başkan Soğuk “Güçlü ülkeler güçlü liderlerle olunur. Elhamdülillah bizimde dünyaya karşı dimdik ve dünya mazlumların sesi bir liderimiz var. Ve âleme nam salmıştır. 16 yılda Türkiye çok değişti ve güçlendi. Artık sözü geçen bir Türkiye olduk. Bunu sağlayan ebetteki Ak Parti iktidarıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızdır. İnşallah bu güçlenişimizi 24 Hazirandan sonra daha da hızlandıracağız. Bu seçimde oylayacağımız istikbalimizin ve çocuklarımızın geleceğidir. Bunu unutmayalım. İstikrarı sürdürmek için, tekrar o eski günlere dönmemek için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize güçlü destek vermeliyiz” dedi.

Ülkemiz 16 yıldır çok güzel yönetiliyor diyen Başkan Soğuk “bunu hepimiz görüyor ve yaşıyoruz. Doğusu- Batısı, Güneyi- Kuzeyi ile ülkemiz dünyaya kalkınma dersi veriyor. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, sporda ve birçok hizmetlerde dünya ülkelerini solladık. İstikrar ve kararlılıkla 2023’e emin adımlarla yürüyoruz. Bu istikrarı bozmamalıyız. İsrail, ABD, Almanya, Hollanda gibi çoğu batı ülkeleri bizim seçimlerimize karışıyorlar. Sayın cumhurbaşkanımız seçilmesin, Türkiye’yi sömürmeye devam edelim derdindeler. Ülkenin geri gitmesini istiyorlar. Ak Parti yatırımlarının önünü kesmek istiyorlar. Türkiye’de hep onlara muhtaç olsun istiyorlar. Onları inşallah 24 Haziranda sevindirmeyeceğiz. Hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımıza desteğimizi arttırarak devam ettireceğiz. Bu seçim ülkemiz için, dünya mazlumları için çok önemli. Bu yüzden ki bu seçim tüm zamanların seçimidir” dedi.

21 Haz 2018 - 13:00 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.