Sofuoğlu, Çelikel’e ziyarette bulundu

AK Parti Milletvekili Adayı Kenan Sofuoğlu , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne giderek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e ziyarette bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; “İlimizdeki spor yatırımları, yapımı tamamlanan projeler, yapımı devam eden projeler, 2018 yılında yatırım talepleri olan projeleri, ilimizde yapılan Uluslararası ve Ulusal Faaliyetler , Okul Sporları faaliyetleri , Gençlik Merkezleri faaliyetlerimizi ve spor alanındaki gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri AK Parti Milletvekili Adayı Sayın Kenan Sofuoğlu’na aktardık. Kenan Sofuoğlu’na İl Müdürlüğümüze yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Kenan Sofuoğlu ziyaret sonrası tüm İl Müdürlüğü çalışanlarına başarılar diledi.

12 Haz 2018 - 13:01 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.