Siyasete soyunuyormuş?

Belediye başkanlığına soyunan biri var. siyalsilerin çok yakından tanıdığı bir isim, şimdilerde birilerine yanaşarak belediye başkanlığına aday olmanın hazırlıklarını yapıyormuş

Sakarya Anadolu Kültürünün yaşadığı, mutaassıp illerden biri olarak bilinirdi. Tabi Twitter Fenomeni Hatice Keskin, herkesin bildiği ve dedikodusunu yaptığı konuları yazmaya başlayınca adeta gündeme oturmuş olduk..!

Siyasilere göre; hakkında defaten yazılıp, çizilmiş olduğu haldeyüzü hiç de kızarmadığı söylenen bu zatı muhterem, daha önceden de bir iki aday adaylığı konusunda girişimde bulunmuş ve aldığı boy ölçüsü yetmemiş olmalı ki, yeniden siyaset sahnesine hazırlandığını dostları ile paylaşıyormuş.

İşin garibi bu kişi ile ilgili her şeyin net bilinmiş olmasına rağmen, Sakarya’da hayatı siyaset ile geçmiş, gücü ve konumu yerinde olan hiç kimse:

“Ne yapıyorsun? Kime güvenerek sahaya inmeye çalışıyorsun?” demedikleri gibi, başkan yetkilerini istediği gibi kullanan bu şahsiyete:

“Kendini dev aynasında görüyorsun, ancak aday olman halinde, yaptığın her şey önüne konulacak. Bunlar kamuoyu ile paylaşılmaya başlandığında, sen de senin yanında şimdi durup sırıtmanın dışında bir işe yaramadığı bilinenlerin nasıl tavır alacakları merak konusu” demekten kendilerini alamıyormuş.

Kimi siyasiler de:

“Siyaset yapmak isteyen, siyasetin uzun soluklu olduğunu ve herkesin mutlaka gizli ve aşikar yaptıklarının hesabının sorulacağını bilir. Herkesin bir hesabı vardır. Kimi bunu gerçekleştirir, kimi ise gerçekleştirmek istese de birileri önüne öyle bir hesap koyar ki, o hesabın altında kalkamaz ezilir gider” diyerek, şimdilerde bu malum siyasi cambaza aba altından sopa göstermekten geri kalmadıkları ifade ediliyor.

10 Tem 2016 - 00:05 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.