Siyaset ve eğitim dünyasını buluşturan cenaze

Sakarya Üniversitesi Tarih Profesörü Ebubekir Sofuoğlu ve Eğitimci Ömer Faruk Sofuoğlu’nun babası emekli vaiz Hacı Ziya Şükrü Sofuoğlu dualarla ebediyete uğurlandı.

Bir döneme imza atan, Sakarya’da birçok camide vaaz ve nasihatlerde bulunan Hacı Ziya Şükrü Sofuoğlu(80), Arifiye İlçesi Yeşil Kubbeli Cami’de Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazıyla ebediyete uğurlandı.

Hayırlı evlatlar yetiştirdi

Sakarya’da birçok cami ve Kur-an Kurslarına yaptığı hizmetlerle tanınan Hacı Ziya Şükrü Sofuoğlu’nun cenazesi bir hayli kalabalıktı.

Evlatları Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tarih Profesörlerinden Ebubekir Sofuoğlu ve eski sendikacı, eğitimci Ömer Faruk Sofuoğlu’nun dostları, arkadaşları veArifiye halkı cenazede hazır bulundu.

Mahmut Efendi Cemaatinin önemli isimlerinin de katılım gösterdiği cenazede siyaset ve eğitim dünyasından birçok isim cenaze için Arifiye’de olmaları dikkatten kaçmadı.

Kimler katıldı?

Arifiye Yeşil Kubbeli Cami’deki cenazeye AK Parti 22-23. Dönem Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, AK Parti Sakarya il Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam Sakarya Üniversitesi’nden bazı eğitim ve öğretim üyeleri, eğitim camiasından okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda Arifiyeli katıldı.

Kalaycı Mezarlığı’na defnedildi

Rahmet’i Rahman’a kavuşan Hacı Ziya Şükrü Sofuoğlu’nun cenazesi kılınan namaz sonrası yine kalabalık cemaat eşliğinde Kalaycı Mahallesi’nde bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Ölen Hacı Ziya Şükrü Sofuoğlu’na Allah'tan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınları ve Arifiye halkına sabırlar diliyoruz.

24 Kas 2017 - 15:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

Ender TOPAL - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 15:36