Siyaset ve bürokrasi, SATSO bayramlaşmasında

Sakarya’da birlik ve beraberliğin önemli simgelerinden biri haline gelen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Geleneksel Bayramlaşma Töreni il eşrafı ve protokol tarafından yoğun ilgi gördü.

Törene başta Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Şaban Dişli, Ali İhsan Yavuz, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, İl Garnizon ve Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit, , Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı ve Meclis Başkanı Avni Uçar, SESOB başkanı Hasan Alişan, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun, TÜMSİAD Başkanı Ahmet Ölmez, SAMİB Başkanı Günay Güneş, SATSO Meclis ve komite üyeleri, SATSO Tabii Meclis Üyeleri , Yönetim Kurulu eski Başkanı Erol Öztürk ,ilçe belediye başkanları ,Siyasi parti temsilcileri, Sendika başkanları, şehrimizin önemli kurum ve kuruluşların başkanları, Sakaryalılar Vakfı Başkanı İrfan Çelik, basın mensupları ile çok sayıda iş adamı iştirak etti.

SATSO Hizmet Binası bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde tüm konuklar birbirleriyle ve SATSO Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etme imkanı buldu. Konuklarla yakından ilgilenen Başkan Altuğ , birlik ve beraberlik tablosundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Altuğ;“ŞİFREMİZ 54” TÜR…“Sakaryalı kimliğimizi ön plana çıkarmalıyız. Aidiyet duygusunu güçlendirerek Sakaryalılık duygusu ile yürümeliyiz. Alt kimliğimiz de, üst kimliğimiz de Sakarya olmalı.SATSO olarak hedefimiz, ihracatta ilk 7 ‘de olduğumuz gibi gelişmişlikte de ilk 7’de olan Sakarya’ya ulaşmaktır … Tüm kurumların aidiyet duygusuyla şehrin büyüme ve gelişme sürecinde yer aldığı işbirliği ortamını oluşturacağız..Dünyadaki değişimi algılayıp farkına vararak, ekonomik, sosyal, bölgesel, bilimsel ve teknolojik anlamda, Sakarya'mızı değiştirmeyi amaçlayan projelerin peşinden şehrimizin tüm dinamikleriyle hep birlikte koşmalıyız... SATSO bu kentin en büyük ailesidir. Dayanışma ruhunu, paylaşmanın gücünü sadece bayramlarda değil, her zaman yaşamayı diliyorum.

Üyelerimiz ile böyle müstesna bir günü birlikte yaşıyor olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Bayramlaşma törenlerimize gösterilen ilgi de şehir olarak doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi olmuştur. Bu vesileyle bayramlaşmamıza iştirak eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, bir kez daha tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin bayramını kutluyorum’’. dedi

16 Haz 2018 - 17:07 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.