SGM’li minikler kitaplarla buluştu

Büyükşehir Belediyesi Akyazı, Sapanca ve Geyve Sosyal Gelişim Merkezleri’nde Dünya Çocuk Kitapları Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı, Sapanca ve Geyve Sosyal Gelişim Merkezleri’nde Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Sosyal Gelişim Merkezi kütüphanesinde ve sınıflarda gerçekleşen etkinliklerde arkadaşlarıyla kitap okuyan öğrenciler açılan stantlarla da Dünya Klasikleri olan Küçük Prens, Şeker Portakalı, Nasrettin Hoca Fıkraları ve 80 Günde Devri Alem kitapları hakkında öğretmenlerinden bilgi alarak klasikleri daha yakından tanıma fırsatı elde ettiler. SGM’lerde bulunan Becerikli Eller Atölyesi öğrencileri Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında SGM’li arkadaşlarına kitap ayraçları hazırlayarak hediye ettiler.

Okuma alışkanlığı

Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Öğrencilerimizde kitap okumaya karşı bir farkındalık oluşturmak için tüm öğrencilerimize ayraçları dağıttık. Her sınıf Dünya Çocuk Kitapları Haftası kendi konseptine uygun bir şekilde kutladı. Çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

16 Kas 2017 - 13:10 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.