SGM’lerde yaz kursları için kayıtlar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden Sosyal Gelişim Merkezi ve Macera Park’ta yaz kursları için kayıtlar başlıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yaz tatilinde de 7-14 yaş arası çocuklar için eğlenme, öğrenme ve paylaşmanın adresinin Sosyal Gelişim Merkezi ve Macera Park olacağını ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, yaz kurslarında ilk ders zilinin 2 Temmuz Pazartesi günü çalacağını belirtti.

38 farklı branş

Yaz kurslarında zengin ders başlıklarında yüzlerce öğrenciyi misafir edeceklerini belirten Davut Yüce, “Kurslarımızda; Temel Dini Bilgiler, Peygamberimizin Hayatı, Kuran-ı Kerim, Değerler Eğitimi, İngilizce, Akıl Oyunları, Satranç, Drama, Ritim, Tasarım-Seramik, Resim, Karikatür, Keman, Bağlama, Gitar, Ney, Gezi Atölyesi, Dikkat Atölyesi, Karagöz Atölyesi, Ebru Atölyesi, Tezhip Atölyesi, Minyatür Atölyesi, Robotik Atölyesi, Maket Yapımı Atölyesi, Becerikli Eller Atölyesi, Mutfak Atölyesi, Fotoğraf Atölyesi, Çizgi Film ve Animasyon Atölyesi, Melodika, Grafik Tasarım Atölyesi, Oyuncak Atölyesi, Türk Müziği Çocuk Korosu, Minik Adımlar Halk Oyunları Atölyesi, Origami, Çizgi Tasarım Atölyesi, Spor Tırmanışı, Model Uçak Atölyesi ve Geleneksel Okçuluk gibi 38 farklı branşta zengin ders içeriklerimizle çocuklarımıza eğitim sunmaya devam edeceğiz” dedi.

6 haftalık eğitim

Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezleri ve Macera Park yaz kursu kayıtları 18 Haziran Pazartesi günü itibariyle başlayacak. Eğitimler 6 hafta sürecek ve ilk ders zili 2 Temmuz Pazartesi günü çalacak. Kurslarımız 10 Ağustos Cuma günü ise son bulacak. Öğrencilerimiz 2 farklı kurs seçebilecek. Ayrıca dini içerikli kurslardan da 2 ders seçebilirler. 6 haftalık eğitim döneminde öğrencilerimiz hem eğlenecek hem de yeni şeyler öğrenmenin ayrıcalığını yaşayacaklar” diye belirtti.

Detaylı bilgi için

“38 branşta eğitim sunacak yaz kurslarımıza başvurularınızı www.sakarya.bel.tr veya Sosyal Gelişim Merkezi’nden bizzat yapabilirsiniz. Kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi için 444 40 54 (dahili 3787-3788), Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi için 418 18 36, Geyve Sosyal Gelişim Merkezi için 517 10 06-07, Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi için 582 54 01, Yaşayarak Öğrenme Maceraparkı için 221 40 60 numaralarını arayabilirler.”

12 Haz 2018 - 12:57 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.