SGM'de eğitimler hız kesmeden devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete alınan Sapanca SGM’de eğitimlerin tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilerek Sapanca’ya kazandırılan Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitimler devam ediyor. 7’den 70’e tüm kesimlere hitap eden merkez, Sapancalılar tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, yeni dönemde hizmet sunmaya başlayan Sapanca SGM’de bin 500 öğrencinin kayıt yaptırdığını açıkladı.

Bin 500 çocuk

Kıroğlu, “İlçelerde bir bir tamamlayarak hizmete aldığımız SGM halkalarına bu yıl Sapanca’da eklendi. Yeni dönem için Çocuk Kulüpleri kurslarımıza bin 500 öğrenci kayıt yaptırarak, derslerimize katılıyor. Sapancalıların merkezimize olan ilgisini bu rakam ortaya koyuyor. 13 farklı branşta çocuklarımız hem eğleniyor hem de öğreniyor. İlgilerinden dolayı tüm Sapancalılara şükranlarımı sunuyorum. İnşallah hep birlikte çok daha güzel çalışmalar yapacağız” dedi.

Hizmetler sürecek

Murat Kıroğlu açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı, “Merkezimizde sadece çocuklarımıza değil, aynı zamanda engelli kardeşlerimize, ailelerimize, kadınlarımıza yönelik de eğitimler sunuluyor. Engelsiz Hobi Kurslarımız var. Ailelerimize yönelik çocuk etkinlikleri eğitimlerimiz başladı. Aile danışmanlığı hizmetlerimiz devam ediyor. SAMEK’lerde de eğitimler gerçekleştiriliyor. İnşallah heyecanımızı muhafaza ederek, Sapanca’ya, Sapancalılara hizmet sunmaya devam edeceğiz.”

08 Kas 2017 - 12:54 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.