SGM öğrencileri gezide buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi tarafından Sapanca SGM’de yaz kursu eğitimlerine katılan öğrencilere yönelik hizmet tanıtım gezisi düzenlendi.

Minik öğrenciler; Ofis Sanat Merkezi, Geleneksel Sanatlar İhtisas Merkezi, Hızırilyas Su Yönetimi Merkezi, Geçici Hayvan Bakımevi’ni ziyaret etti, görevlilerden bilgiler aldı. Minik kaşifler gezileri sırasında hem yeni bilgiler öğrenmenin ayrıcalığını yaşadı hem de keyifli vakit geçirdi.

Öğrenciler gezide

Öğrencilere eşlik eden eğitmenlerden Hatice Sever, “Minik öğrencilerimizin sosyo kültürel anlamda gelişmelerine katkı sağlayan bir gezi oldu. Çocuklarımız hiç görmedikleri yerleri görüp, bilgi sahibi oldular. Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de ilkleri hayata geçiriyor olması da hem bizim hem da tüm Sakarya için büyük bir gurur” derken; Esra Çakar, “Yaz kurslarımızda çok verimli bir dönem geçiyoruz.

Öğrencilerimizle birlikte de yaptığımız bu gezi ile yeni yerleri gezip, görüyoruz. SASKİ’nin tesisleri beni en çok etkileyen yer oldu. Hızırilyas Su Yönetimi Merkezi’nin ödüle layık görülmesi gurur verici” dedi.

19 Tem 2018 - 13:42 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.