Serdivan Belediye Meclis Üyesi intihar etti!

Mali Müşavir, SP, HAS Parti ve Ak Parti’de çeşitli görevlerde bulunan, son olarak Serdivan Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde bulunan Mahmut Yılmaz kayınpederinin evinde intihar etti.

Sakarya’da, Refah ve Saadet Patisi Gençlik Başkanlığı, HAS Parti Adapazarı İlçe Başkanı görevinde bulanan, Muhasebeci ve Mali Müşavir Mahmut Yılmaz Kayınpederininevinde intihar ederek yaşamına son verdi.

Geyve İlçesi Maksudiye Mahallesi'nde kayınpederi M.S.'ye ait eve giden evli ve 1 çocuk babası Mahmut Y., burada tek başınayken tüfekle kendisine ateş etti.

Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde,Mahmut Y.'nin hayatını kaybettiği saptandı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Mahmut Y.'nin cenazesi, otopsi için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) Korucuk Kampüsü otopsi merkezine kaldırıldı.

17 Oca 2018 - 16:13 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.