Serdivan AVM'de YADEM sergisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaşlı Destek Merkezi tarafından Serdivan AVM’de ‘Yaşadım Yaşlanmadım’ isimli Kûfi Hat sergisi açıldı.

Sergide; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sebiha Başaran, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, Hattat Orhan Altuğ ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergi, 20 Mayıs Pazar gününe kadar Serdivan AVM’de ziyaretçilerine açık olacak.

Daha kaliteli zaman

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Yaşlılarımıza YADEM bünyesinde farklı branşlarda hizmet vermekteyiz. Bu hizmetlerimizin amacı yaşlılarımızın daha kaliteli zamanlar geçirmelerini istememizdir. Bugün buna şahit olduk. Yaşlılarımız Hattatlık konusunda çok iyi eserler ortaya koymuşlar. Bu sergi ile yapmış olduğumuz hizmetin ne derece önemli ve yerinde olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Bu güzel eserleri bizler ile buluşturan yaşlılarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

16 May 2018 - 13:38 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.