Serdivan Adayı netleşti mi?

Koordinatör Vekil Mehmet Ali Okur’un Sakarya’ya ya gelerek, teşkilatları tek tek gezerek fikir alışverişinde bulunması üzerine Serdivan Adayı’nın netlik kazandığı konuşulmakta.

Türkiye ve Sakarya’da Ak Parti teşkilat seçimleri ile ilgili hareketlenmeler başladı. Dün yaptığımız 3 dönemi biten ilçe başkanlıkları ile ilgili isim arayışları haberi baya yankı buldu.

İlçe adayları arasında kesinleştiği ifade edilen en güçlü Serdivan Ak Parti İlçe Teşkilatı olduğu konuşulmakta.

Ak Parti Sakarya Koordinatörü Mehmet Ali Okur’un geçtiğimiz hafta teşkilatlar yaptığı ziyaret sonrası Serdivan İlçe Başkanı’nın biraz daha netleştiğini söyleyen partililer, Adaylar arasında, Rıdvan Elturan, Adem Kümbet ve Enver Tok'a rağmen, Burak Erken’in bayrağı devralacağını konuşuyorlar.

Ak Parti Serdivan İlçe Başkanlığı’nı üç dönemden buyana sürdüren Osman Çelik’in ise daha üst görevlere hazırlandığı da yine parti içinde en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

Haberimiz ses getirdi ...

27 Eki 2016 - 12:18 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.