Sendikacılardan Bosna Çıkarması

Türkiye Ben Bir Sen Başkanlar Kurulu Toplantısı Bu Yıl Sınırlar ötesinde Bosna Hersek' te yapıldı

Bosna Hersek’ te yapılan toplantıya birçok sendika başkanı ve temsilcisi katıldı. Ecdadımızın imar ettiği tarihi ülke Bosna Hersek’ te sendika başkanları sıcak ilgiyle karşılandılar. Dört gün süreyle devam eden seminerin dışında, sendika başkanları tarihi ve turistik yerlere ziyaretlerde bulundular. Dört günlük süreçte, Bosna Hersek ve Travnik şehirleri ziyaret edildi.

Bosna Hersek Gezisine ,Genel merkezimizin yöneticileri Genel Başkan Mürsel Turbay ın başkanlığında 4 günlük bir programda Sakarya’ dan Memur Sen İl Başkanı Ahmet Öksüzali de vardı. Sakarya’ da ki sendikaları temsilen toplantıya katılan Öksüzali, Bosna da yapılan toplantının ve gezilerin çok yararlı ve kapsamlı olduğunu söyledi

05 Tem 2014 - 17:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.