SEKAY’ın temeli atılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) projesinin temeli 4 Mayıs Cuma günü atılıyor.

Keresteciler Sanayi Sitesi arkasında bulunan 20 hektarlık arazide hayata geçirilecek projenin temel atma töreni saat 16.00’da gerçekleştirilecek.

100 milyonluk yatırım

100 Milyon TL’lik maliyetle şehre kazandırılacak proje ile atıkların geri dönüşümü, elektrik üretimi, atıktan türetilmiş yakıt ve gübre üretimi gibi çok farklı tesisler bir arada hizmet sunacak. Atıklardan enerji üretilecek. Gübre elde edilecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “SEKAY’ın temel atma törenine tüm hemşerilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verildi.

03 May 2018 - 12:41 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.