'Şehrin Ustaları'nın Karasu buluşması

2. Karasu Vakt-i Şiir Akşamları 24-25 Ağustos Cuma ve Cumartesi Günleri, Sakarya Yazarlar ve Şairler Derneğinin (SAYBİR) Katkılarıyla Karasu Sahil Parkta Düzenlenecek.

Sakarya Yazarlar ve Şairler Derneğinin (SAYBİR) katkılarıyla Karasu’da ikincisi düzenlenen “Vakti Şiir Akşamları” etkinliği şiirin yurt çapındaki ustalarını ve türkü severleri bir araya getiriyor.

“Etkinlikler Devam Edecek”

Vakti Şiir Akşamları etkinliği hakkında açıklamalarda bulunan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Karasu Vakt-i Şiir Akşamlarının 2.sini gerçekleştirmenin büyük heyecanı içerisindeyiz. Şiir akşamları kapsamında Halkımıza güzel bir hafta yaşatacağımız kanaatindeyim. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Vakti Şiir Akşamlarına halkımızın yoğun ilgi göstereceğini ümit ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da bu ve buna benzer etkinliklere ağırlık vereceğimizi özellikle belirtiyorum” dedi.

20 Ağu 2018 - 14:40 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.