Şehrin tüm ihtiyaçlarının takipçisiyiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Kenan Sofuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek ile AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç Afet Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Ferizli ve Söğütlü İlçe Başkanlarıyla, Ferizli ve Söğütlü Belediye Başkanları da toplantıda yer aldı.

Tek derdimiz hizmettir

Başkan Zeki Toçoğlu, “Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızla bir araya geldik. İstişare ve değerlendirmelerde bulunduk. Şehir genelinde devam eden yatırımlarımızı görüştük. ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığımız asfalt atağı da tüm hızıyla sürüyor. Caddelerimizi yeniliyor, grup yollarını yeni yüzlerine kavuşturuyoruz. Hamdolsun çok iyi bir yol katettik. İnşallah tüm hizmetlerimizi 2019 yılına kadar büyük ölçüde nihayete erdireceğiz. Birlikte Sakarya’ya hizmet etmeye devam edecek, şehrimizin tüm sorunlarını takip etmeyi sürdüreceğiz. Tek düşüncemiz Sakarya’ya, şehrimize daha fazla hizmet etmektir” dedi.

İhtiyaçları biliyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların sürdürüldüğünü kaydederek şunları söyledi: “Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz, meclis üyelerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyor, uyum içerisinde çalışıyoruz. Sağlık, eğitim, ulaşım ve diğer tüm alanlardaki çalışmaların takipçisiyiz. Şehrimizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını biliyoruz. Hepsini çözüme kavuşturacağız. Yakaladığımız uyum sayesinde kontrollü bir şekilde Sakarya’yı daha ileriye taşıyacak adımları hep birlikte atacağız” diye konuştu.

24 Eyl 2018 - 16:52 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.