Şehit öğretmenlere özel anma

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftası etkinlikleri kapsamında, bu yıl teröre şehit verdiğimiz öğretmenlerimiz için anma programı düzenledi.

Batman Kozluk'ta şehit olan Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ve Tunceli Pülümür'de şehit olan Sınıf Öğretmeni Necmettin Yılmaz, ilimizde düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Terör Şehidi Öğretmenlerimiz Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz ile tüm şehit öğretmenlerimizin ruhlarına gönderilmek üzere İmam Hatip Liselerimizde hatim okutuldu. İndirilen hatimlerin duası Orhan Camii'nde Yatsı Namazı sonrası eğitimcilerin katılımıyla yapıldı. Şehit öğretmenlerimiz için ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Gününde lokma döküldü.

Şehit öğretmenlerimizi anmak amacıyla şehrin belirli noktalarındaki bilboardlara "Sakarya Eğitim Şehitlerini Minnetle Anıyor. Eli silah tutanlar, eli kalem tutanlardan Korktular, Korkuyorlar, Korkacaklar...! Mekanlarınız cennet olsun öğretmenlerimiz..." ifadelerinin yer aldığı afişler asıldı.

Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama programında eğitim şehidi öğretmenlerimizin aileleriyle yapılan telefon görüşmeleri görüntülü olarak sunuldu. Şehit Öğretmenlerimizin babaları, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Sakaryalı tüm öğretmenlere Öğretmenler Günündeki bu duyarlılıkları nedeniyle çok teşekkür ettiler. Şehit babaları Sakaryalı öğrencilerimizden derslerine çok çalışmalarını ve topluma faydalı birer insan olmalarını istediler.

24 Kas 2017 - 17:59 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.