Şehit Mustafa Özen'de resim sergisi

Halk Eğitim Merkezi desteği ile Şehit Mustafa Özen İlkokulunda uygulanan Resim Kursu'nun yılsonu sergisi okulun çok amaçlı salonunda açıldı.

Kurs öğreticisi Berna Savaşeri'nin öncülüğünde öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları Kara Kalem, Sulu Boya ve tuval çalışmalarının yer aldığı sergi büyük beğeni topladı.

Çevre okulların müdürleri ve öğretmenlerinin de ziyaret ettiği sergi büyük ilgi gördü. Sergideki çalışmaları çok beğenen misafirler, öğrencilerin resim çalışmalarının mükemmel olduğunu ifade ettiler.

Şehit Mustafa Özen İlkokulu Müdürü İbrahim Akdeniz, öğrencilerinin sanat ve spor gibi sosyal faaliyetlerle ilgilenmesinin çok önemli olduğunu belirterek, eğitim çalışmalarında çocukların sosyal faaliyetlere daha fazla katılımlarını teşvik ettiklerini söyledi.

16 May 2018 - 13:54 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.