Şehit: "İstikrarın sürmesi için Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanındayız"

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Uncuoğlu, Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği'ni hizmet binasında ziyaret ederek, destek istedi.

Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Uncuoğlu'nu dernek hizmet binasında ağırlayan Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Şehit; "Ülkemizde istikrarın sürmesi için 24 Haziran Başkanlık ve Milletvekili genel seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında ve destekçisiyiz" dedi. AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Uncuoğlu, beraberindeki Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Adem Kümbet ve Milletvekili Aday Adayı Osman Çelik ile birlikte Serdivan İlçesi'ndeki seçim çalışmaları kapsamında Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

UNCUOĞLU: "Bu seçim çok önemlidir"

Sakarya'da seçim atmosferinin çok iyi ve huzurlu demokrasi içinde geçtiğini ifade eden Recep Uncuoğlu; "24 Haziran Başkanlık ve Milletvekili çok önemli bir seçimdir. Cumhurbaşkanı hükümet sisteminin ilk seçimidir. Diğer partiler ise Recep Tayyip Erdoğan'a karşı ittifak halinde olup, başkanlık seçimini ikinci tura nasıl bırakırızın hesabını yapmaktadırlar. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda seçilecektir. Bu vesileyle; bu gece bizi ağırlayan Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği'ni huzur coğrafyası Sakarya'da birlik ve beraberliği sağladığı için de ayrıca tebrik ediyoruz" dedi. Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Şehit; ziyaret anısına; AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Uncuoğlu'na kahve takımı, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken'e derneğin şiltini takdim etti.

22 Haz 2018 - 15:37 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.