Şehirde çözümün adresiyiz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi ilçelerde kurduğu platformlarla vatandaşlarla buluşuyor.

16 ilçede vatandaşların talep, istek ve şikayetlerini alan Çözüm Masası Birimi, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımların yer aldığı çalışmaları vatandaşlara takdim ediyor. Şehrin güney ilçeleri Taraklı, Geyve ve Pamukova’da kurdukları platformlarla vatandaşlara ulaştıklarını belirten Çözüm Masası Koordinatörü Ömer Kasımoğlu, aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Hızlı çözüm

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çözüm Masası Koordinatörü Ömer Kasımoğlu, “Halkla İlişkiler olarak şehrin genelinde sürdürdüğümüz faaliyetlere devam ediyoruz. Şehrimizin güney ilçeleri olan Geyve, Pamukova ve Taraklı’da vatandaşlarımız ile buluşarak taleplerini, isteklerini ve şikâyetlerini dinledik.

Büyükşehir Belediyesi olarak ALO 153 nolu telefon hattımızın yanında, vatandaşlarımızla birebir görüşerek taleplerini alıyor, ilgili birimlerimize iletiyor ve takibini yapıyoruz. Böylelikle çözüm konusunda daha hızlı ve aktif bir süreç işlemiş oluyor, hem de şehrimizin yeni yatırımlarını vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de aralıksız olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

26 Tem 2018 - 15:06 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.